Churchill va dir que es va necessitar sang, suor i llàgrimes per guanyar la IIa Guerra Mundial. A Catalunya plorem, suem i ens dessagnem cada diumenge a plaça per poder tocar, encara que sigui un segon, el cel de cadascú.

dimecres, 7 de novembre del 2012

#FMUAB

Amb l'arribada dels primers polars sota les camises, passades ja les grans diades santorals i amb no més d'un parell de diades per endavant, és hora de guardar una camisa per treure-li la pols a una altra, i és que amb el novembre arriba la diada de Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona, la diada degana del món casteller universitari*, on els Ganàpies de la UAB aixequen les primeres construccions d'entitat de la temporada a la plaça Cívica de Bellaterra.

La #FMUAB (hashtag que s'utilitzarà per piular la diada) havia sigut l'ocasió per estrenar la categoria de sis pels blaus fins fa dos anys, encara que actualment aquesta fita s'ha avançat diverses setmanes, a la diada de la facultat de Comunicació el curs passat i la de l'escola de Postgrau enguany. Aquest curs l'objectiu per la Festa Major de la universitat serà l'assolir els castells de gamma alta de sis, de cara a portar en cartera diverses construccions de la gamma ja estrenades a plaça pensant en les no molt llunyanes diades d'hivern. 

La Universitat Autònoma de Barcelona viurà la primera cita castellera important de la temporada
Font: Dipity.com

La cita serà demà dijous, dia 8 de novembre a les 13:45 a la plaça Cívica del campus Bellaterra de la UAB, i els actes es perllongaran fins la nit a l'esplanada de Lletres, entre la biblioteca d'Humanitats i les facultats d'Educació, Traducció i Lletres amb música en directe i barraques dels diversos col.lectius universitaris, entre ells la pròpia colla castellera.

*Va ser a la Festa Major de l'any 1994 on els Ganàpies de la UAB, que tot just s'havien establert com a colla, van carregar el primer castell universitari, un 3d6 (Cal suposar que amb acotxaneta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada